Selecteer een pagina

Dit is Clean People

Mirela Gorgan – directeur

Ik kom oorspronkelijk uit Roemeniƫ, waar ik ben afgestudeerd als scheikundig ingenieur. Eind jaren 90 kwam ik voor mijn relatie naar Nederland. Ik zorgde dat ik er zo snel mogelijk de taal leerde en startte binnen een paar jaar (in 1999 om precies te zijn) mijn eigen schoonmaakbedrijf Clean People.

Door mijn opleiding weet ik alles over stoffen, hygiƫne en het belang van een schone werkomgeving. Ik geniet van mijn werk en ben een echte doorzetter. Het contact met mensen in een dienstverlenende rol past bij mij. Ondernemers helpen door ze werk en zorg uit handen te nemen, is mijn belangrijkste drijfveer. Daarbij zijn mijn gedrevenheid, oog voor detail, organisatietalent en perfectionisme onmisbare eigenschappen.

Mijn team

De mensen uit mijn team heb ik persoonlijk uitgekozen vanwege hun ervaring, enthousiasme en professionele instelling. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van Clean People en maken ons een gewaardeerd partner voor zowel grote als kleine bedrijven in diverse branches en sectoren.

VCA

Naast schoonmaakdiensten verzorg ik ook VCA trainingen in het Engels en het Roemeens. U kunt hier meer lezen over deze trainingen.

Neem contact op

Informatie

Wij horen graag waarmee wij u kunnen helpen. U kunt ons bereiken door te bellen of door een email te sturen.

Bel 06-24898464 of 010-265 11 54

Email: info@cleanpeople.nl
Share This