Wie zijn wij?

 

Ik ben Mirela Gorgan, al 18 jaar de eigenaar van het bloeiende schoonmaakbedrijf Clean People én trainer/coach VCA, het programma waarmee bedrijven worden getoetst op veiligheid, gezondheid en milieu. Ik ben oorspronkelijk in Roemenië opgeleid tot scheikundig ingenieur.

 De systematiek waarmee ik mijn Roemeens en Engels sprekende cursisten voorbereid op de VCA-toetsing zie je ook terug in de manier waarop ik mijn medewerkers bij Clean People coach en leid. Waar het doorsnee schoonmaakbedrijf direct emmer en dweil grijpt, leer ik de medewerkers om eerst na te denken en pas daarna de handen uit de mouwen te steken. Vaak ziet de opdrachtgever noodzakelijk werk over het hoofd en levert het betrokken team van Clean People extra’s, waardoor het bij  onze klanten schoner en beter georganiseerd is dan voorheen.

 Typerend voor mijn manier van werken is mijn goed georganiseerde instelling, mijn overzicht, oog voor detail en doortastendheid. Die combinatie van eigenschappen maakt mij tot uw betrouwbare partner op schoonmaak- en onderwijsgebied.