Schoonmaakdiensten

Een schoon pand is essentieel voor een goede eerste indruk. Van interieurverzorging tot opleveringsschoonmaak – Clean People regelt het voor u!

Interieurverzorging

In een fris en hygiënisch interieur functioneren uw personeel, klanten en bezoekers optimaal. Schoon werkt gewoon beter!

Glasbewassing

Glasbewassing

Glanzend schone ramen zijn onmisbaar voor een professionele uitstraling van uw bedrijfspand. Wij maken uw ruiten streeploos schoon, binnen en buiten.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

De gevel van uw pand is het gezicht van uw organisatie. Bovendien bevordert gevelreiniging het waardebehoud van uw vastgoed.

Trappenhuis schoonmaken

Een trappenhuis met hygiënisch schone trapleuningen en stof- en vuilvrije traptreden hoort bij een klantvriendelijke en gastvrije ontvangst.

Opleveringsschoonmaak

Schoon opleveren van een pand na bouw of verbouw? Ook voor een opleveringsschoonmaak, zakelijk of particulier, kunt u bij Clean People terecht.

Gallerij schoonspuiten

Galerij schoonspuiten

tekst voor schoonspuiten galerij

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schoonmaakdiensten van Clean People

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie. Een schone binnen- en buitenruimte is dus erg belangrijk. Daarbij wilt u uw werknemers een gezonde werkomgeving bieden, en uw klanten en gasten in een frisse omgeving verwelkomen. Daarom wilt u uw pand regelmatig grondig laten schoonmaken. Clean People neemt u deze zorg graag uit handen. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We vertellen u graag meer over onze schoonmaakdiensten!

Veel gestelde vragen

In overleg met u beslissen we wat het beste werkt. We luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies. We doen het samen!

Ja. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze prioriteit. We investeren in milieuvriendelijke middelen en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Voor elk type vloer kiezen we de beste oplossing. We reinigen uw vloer veilig, verantwoord en duurzaam. Uw vloer is bij ons in goede handen!

Benieuwd naar ons aanbod?

Wilt u meer informatie over de schoonmaakdiensten van Clean People? Wilt u weten wat u investeert? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Scroll naar boven

Zijn wij op zoek naar jou?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers om bij onze leuke klanten te zorgen voor een heerlijk schone werkomgeving.

Werktijden en inzetbare uren zijn bespreekbaar, dus ook als je maar een paar uur per week wilt bijverdienen dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wil je meer weten? Bel naar Mirela op 06-2489 8464 of stuur een bericht via onderstaand formulier.