Mirela Gorgan

Directeur, eigenaar en oprichter

“Werken hoort bij het leven. Neem je verantwoordelijkheid en ervaar de voldoening die een afgeronde taak je geeft”. Dat is de mentaliteit die mijn ouders me hebben meegegeven.

Ik ben Mirela Gorgan, geboren en getogen in Roemenië. Ik ben afgestudeerd scheikundig ingenieur en bedrijfskundige. De kennis die ik in deze twee studies heb opgedaan zet ik optimaal in bij Clean People. Als scheikundige weet ik alles over stoffen, hygiëne en het belang van een schone werkomgeving. Als bedrijfskundige daag ik mezelf en mijn medewerkers elke dag uit efficiënt te werken en onze klanten de beste service te leveren.

Clean People

Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Ik ben altijd bezig, maar ben ook opmerkzaam, leergierig, analytisch, en sociaal. Clean People is ontstaan vanuit mijn gedrevenheid om mensen te helpen. In december 1999 was Clean People een feit.

Continuïteit

Scherpe prijs

Korte lijnen

Clean to the point!

VCA-trainingen

Naast eigenaar van Clean People ben ik gecertificeerd trainer/coach VCA. VCA is een programma dat ondernemingen toetst op diverse aspecten van veilig, gezond en duurzaam werken. Met een VCA-certificaat laat een bedrijf zien dat het zijn verantwoording neemt voor de veiligheid en de gezondheid van zijn medewerkers, zijn klanten én het milieu. In mijn VCA-trainingen bereid ik cursisten voor op het VCA-examen. Daarin heb ik een unieke methode ontwikkeld. Ik ben namelijk niet alleen docent, maar ook coach. Ik stimuleer en motiveer mijn cursisten om het beste uit zichzelf te halen. En dat werkt: 90% van mijn cursisten slaagt in één keer voor het VCA-examen.

Proactief

Ik werk het liefst met klanten – zakelijke én particuliere klanten – die mij en mijn team de ruimte geven om ons werk naar eigen inzicht te doen. Wij van Clean People nemen initiatief en gaan proactief te werk. We zorgen ervoor dat onze klanten hun personeel en klanten in een schone, opgeruimde en representatieve ruimte kunnen ontvangen. Wat ervoor nodig is om dat te bereiken, is nooit hetzelfde. Daarom kijken wij elke dag opnieuw wat er op dat moment moet gebeuren.

Optimale efficiëntie

Ik hou van orde en netheid. In een schoon en opgeruimd huis en kantoor is het immers veel prettiger wonen en werken. Daarbij word ik gedreven door mijn streven naar optimale efficiëntie. Ik ben altijd op zoek naar methoden en hulpmiddelen die ervoor zorgen dat mijn team en ik ons werk beter, sneller en makkelijker kunnen doen. Daarom bezoek ik regelmatig schoonmaakbeurzen en volg ik de ontwikkelingen in de schoonmaakbranche op de voet.

Goede chemie

Bij het aannemen van nieuw personeel kies ik medewerkers die bij mijn team én mijn klanten passen. Een goede chemie in ons team vind ik heel belangrijk. Niet alleen tussen mij en mijn werknemers, maar ook tussen mijn medewerkers onderling, én tussen mij en mijn personeel enerzijds en mijn klanten anderzijds. Want samen met de klant vormen wij een team. Zo zie ik dat.

Continuïteit

Naast een goede chemie let ik ook op betrouwbaarheid, initiatief en motivatie. Bij het inroosteren kies ik bewust welke medewerker ik bij een bepaalde klant laat werken. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen mijn personeel en mijn klanten. Dat bevordert de continuïteit van het werk. Doordat ik zelf de roosters maak en direct contact heb met al mijn medewerkers, kunnen we flexibel inspringen op wat er bij onze klanten speelt. “Kijken, denken, doen”, dat is mijn motto.

Voor wie verzorgen wij de interieurs?

Wij gaan altijd voor een tevreden klant dus wij laten ook graag onze klanten aan het woord over hoe zij onze dienstverlening ervaren.

Benieuwd naar ons aanbod?

Wilt u meer informatie over de schoonmaakdiensten van Clean People? Wilt u weten wat u investeert? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Scroll naar boven

Zijn wij op zoek naar jou?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers om bij onze leuke klanten te zorgen voor een heerlijk schone werkomgeving.

Werktijden en inzetbare uren zijn bespreekbaar, dus ook als je maar een paar uur per week wilt bijverdienen dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wil je meer weten? Bel naar Mirela op 06-2489 8464 of stuur een bericht via onderstaand formulier.